Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Sachajuan

Jonas Primdahl

Expert på hårvård

Sachajuan belyser hårets skönhet genom att kombinera enkelhet och funktion. Sedan början av år 2000 har de arbetat med svensk vetenskap för att utveckla de perfekta, professionella produkterna.

Deras innovativa hårvårdsprodukter av hög kvalitet är enkla och ärliga. De har tydliga och lättförståliga fördelar såväl som funktionella ingredienser - och de har namn som anger exakt vad de kan och vad de gör.

Sachajuan gör det enkelt att säkra vackert hår varje dag - och lätt att välja riktiga produkter

Sachajuan hårvård

Sachajuan skapades 1997 när två av Sveriges mest kända frisörer öppnade sin första salong i Stockholm: Sacha Mitic och Juan Rosenlind. Salongen blev snabbt en av de mest populära skönhetshotellerna, och med dess enorma framgång, utvecklade de två snart sina Sachajuan-hårvårdsprodukter. Produkterna är baserade på Ocean Silk-teknik, som kombinerar olika typer av alger för att ge håret optimal vård och för att skydda det från skadliga effekter.

Sachajuans inställning till hårvård är enkel: rengör, skick och lägg till behandlingar om det behövs för att skapa en enhetlig grund för styling. Sachajuans mål är att få håret att se ut, känna sig och röra sig som hår, men bättre. För att göra detta ser Sachajuan på hår i tre dimensioner: yta, textur och form eftersom var och en av dessa dimensioner bidrar till formen på det färdig stil.

Även om det inte bor längre än roten, kan keratinstrukturen i håret göras att se ut och känna som du vill och anta olika former, former och strukturer.

Genom att stärka och skydda hårets naturliga egenskaper kan Sachajuan förbättra det - vilket gör det lättare att ta hand om och kontrollera. Inspirerat av detta designade vi vår Ocean Silk Technology för att skapa önskat resultat för varje klient.

Det är därför rätt schampo är viktigt

Det är viktigt att välja rätt schampo för din hårtyp, annars får du inte full effekt av schampoets egenskaper. Detta kommer att resultera i att ditt hår inte blir så friskt och snyggt som du vill.

Om du köper ett schampo som inte passar din hårtyp, kan det försvinna och förvärra hårets tillstånd. Låt oss säga att du har att göra med mycket fet hår, då kommer du inte att kunna använda ett krämig schampo som ger ett bra fuktgivande boost. Det kommer bara att lämna ditt hår ännu mer fet. Eller kanske du har väldigt starkt hår? Använd sedan inte ett schampo som har en förstärkande och fyllande effekt på håret. Återigen kommer det bara att förvärra hårets tillstånd.

Ta därför reda på din hårtyp innan du hittar ett schampo. När du har hittat din hårtyp, hitta schampot som matchar hårtypen. Det ger schampot de bästa förutsättningarna för att du får ett friskt och välvårdat hår.

Made4men med Sachajuan

På Made4men.se kan du hitta de läckra produkterna från Sachajuan. Vi älskar innovativa och effektiva produkter som samtidigt erbjuder enkelhet och funktionalitet. Med dessa produkter kan du uppnå fantastiska resultat hemma framför spegeln. Sachajuan tillverkar fantastiska och okomplicerade produkter som är enkla att förstå och lika enkla att använda. Produkterna finns i kategorier som:

  • CLEANSE & CARE
  • BEHANDLING
  • STYLING & FINISH
  • BODY