Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

The Bluebeards Revenge

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

The Bluebeards Revenge är ett engelskt bolag som - tror att de - uppfann den perfekta lösningen för riktiga män. The Bluebeards Revenge tror att det är ditt eget fel om du inte får optimal rakning. Lösningen är ganska enkel ... att investera i Bluebeards hämnd produkter.

läs mycka mer här

Rakning med kniv

Den klassiska våtrakningen är för män som verkligen går in för sig själv och sitt utseende. Det är enbart genom en rakkniv du kan uppnå den mest täta rakning och då är det i en klass för sig själv att stå med rakkniv och raka sig.

Du får även känslan av att vara hos barberaren med det skarpa bladet som långsamt rör sig över huden. Det finns inte något manligare än att raka sig med en riktig rakkniv. Kniven är det viktigaste redskapet i rakningen och det är viktigt att du tar hand om den samt håller den vass.

När du fått tag i en bra och vass rakkniv, ska du även få tag i en bra rakkräm. The Bluebeards Revenges blir hyllade till skyarna och de har vunnit flera priser för bland annat deras rakkräm och rakkniv.

Våtrakning

Är den klassiska rakningsstil som kräver lite fler redskap än den moderna. Det är även ett lite mer avancerat arbete men resultatet blir helt klart bättre. Det är även något alldeles särskilt med att vara en wet shaver.

Om du vill göra något extra för dig själv så ska du helt klart överväga att bli en wet shaver. Känslan efter en klassisk rakning är något du ska prova på dig själv. Det är mest troligt inte något du bara kan göra en gång.

The Bluebeards Revenge

Är en engelsk verksamhet som önskar göra den klassiska våtrakningen till något som alla män kan ta del av. Det finns inte något värre än när man köpt det billigaste raklödder i den lokala livsmedelsbutiken och den inte mjukgör skägget.

Bluebeard försäkrar dig om att du alltid kan få kvalitetsprodukter hos dem, som alltid håller vad de lovar och som ger dig en bra upplevelse med din rakning var gång. Deras produkter är en säker vinnare var gång och då är det även till ett ytterst förnuftigt pris.