Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

V76 By VAUGHN

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

76 av Vaughn firar traditionen för mäns vård med en amerikansk känslighet. Den sofistikerade kollektionen erbjuder måste-ha klassiker uppdaterade för den moderna mannen.

Vilka är V76 BY VAUGHN?

V76 By Vaughn är ett modernt märke som producerar produkter inom hår och hudvård, som på inte på något sätt är komplicerade utan snarare ytterst användarvänliga för män. Grundaren av märket ”Vaughn Acord” har alltid befunnit sig i detta universum, grooming för män.

Som barn hade han en far som var frisör, där han själv som tonåring trädde in och klippte personer. Denna passion har hållit i sig sedan dess och idag har Vaughn kunder som Bruce Springsteen, Tom Brady och Bill Clinton, vilket är ett tecken på hans värde. Vaughn Acord strävar efter att framhäva de bästa utseendena hos oss män genom att lansera produkter som han menar att vi män behöver.

Populära produkter

Produkterna har försetts med en mängd fördelar i form av bra innehåll. V76 By Vaughn Gel Pomade innehåller bl.a. White Birch Bark Extract, som rengör hårbotten från flagor. Vidare innehåller pomadan White Birch Juice som förser håret med bra fukt, där glycerin är bra för att hjälpa håret att bevara fukten och E-vitamin som ger en förhållandevis hög glans i håret.

Vaughn Acord har utvecklat olika sorters hårvax för att erbjuda lite av varje till personers olika preferenser.

V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream

För dig med tjock skäggstubb har V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream tagits fram. Det är en mjukgörande rakgel som ger dig en enkel och behaglig rakning. Gelen har en vårdande och mjukgörande verkan på hud och skägg, och efterlämnar huden med en silkeslen finish efter rakning. Det är tack vare innehållsämnena som gelen även fungerar vårdande. Den innehåller Aloe Vera som medverkar till att lugna irriterad hud och rodnad, Bentonitlera medverkar till att mjukgöra och hjälpa huden på rätt sätt under rakningen och E-vitamin som ser till att huden efterlämnas utan rodnad.

V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer

Vaughn Acord har lanserat V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer, som förser din hud med en fukt- och näringsboost. Den kommer upplevas frisk, göra huden mattare samt efterlämna den med en sund och välvårdad finish.

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo Vaughn har naturligtvis även prioriterat en vårdande produkt till håret i form av ett fuktgivande schampo, som återfuktar och ger näring. Schampot innehåller många bra ingredienser såsom salvia som vårdar hårbotten och stärker håret, mandelsmör som återuppbygger, vårdar och skyddar ditt hår, kamomill som stimulerar din hårbotten och lindrar irritation, och naturligtvis E-vitamin som är rik på antioxidanter som vårdar och stärker håret samtidigt som det förses med glans.