Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Wilkinson

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

En gång i tiden producerade, Wilkinson Sword vapen och bayonetter, men idag tillverkar de grymma produkter inom rakning istället.

Företaget ägs av Energizer och har 3500 anställda, där alla har en vision att skapa de bästa produkterna för dig.

Läs mer om Wilkinson och raka här >>>

Rakhyvel till män

En man och en bra rakhyvel är två saker som går hand i hand. Det är en av de saker som man inte ska spara in på som man. Ditt ansikte är dessutom din biljett utåt och därför är det viktigt att du sköter om det, vilket är anledningen till att du ska ha en rakhyvel av hög kvalitet.


Wilkonson Sword har varit med i denna revolutionerande rakhyvelsindustri då de hela tiden har varit ledande med teknologin. De har varit med och utmanat de andra rakhyvelsproducenterna och därför har de uppnått den kvalitet som de har idag.

Rakbladen

Wilkinson skiljer sig mycket på hållbarheten av deras rakblad. Bladen har en högre skarphet än ett normalt blad. Detta är självklart bidragande till att bladen varat längre än dem du normalt känner till.

Anledningen till att deras blad är så bra är på grund av all den erfarenhet de har kunnat suga åt sig inom vapenindustrin. För där ska sakerna gärna hålla lite längre än ett par veckor, vilket annars är vanligt på ett normalt rakblad.

Wilkinson Sword

Då Wilkinson Sword startade sin verksamhet, var det för att producera Svärd och Pistoler. Efter 100 år av krigföringsproduktion, beslutade de sig för att "Mens Grooming" var vägen fram och det är vi verkligen glada för. Wilkinson gör några av de bästa rakbladen och med en slipare från Razor Pit håller dina rakblad i månader.

Wilkinson har riktigt många år med sig i ryggen och tillsammans med all den erfarenheten från vapenbranschen, skapar de något alldeles speciellt. Deras produkter är av riktigt hög kvalitet och man får verkligen något för pengarna.