Af • 26 januari, 2018

Behöver du en riktigt bra ansiktskräm? Marknaden för ansiktskrämer till män är stor och därför kan det vara en utmaning att hitta den rätta ansiktskrämen till dig som man.

Made4men.se vill gärna guida dig så du väljer rätt ansiktskräm. I följande artikel guidar vi dig igenom de bästa märkena och berättar lite om vad du bör gå efter beroende på din hudtyp.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser (125 ml)

Fungerar bäst till: Fettig och kombinerad hud

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser är lämplig till fettig och kombinerad hud.

Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser ansiktskräm är oljefri och ger därför din hud massor av fukt under hela dagen – huden bevaras mjuk och smidig.

Ansiktskrämen reducerar hudens produktion av talg och fett, minskar orenheter och efterlämnar huden matt, frisk och reducerar risken för finnar.

Genom att använda Biotherm Homme T-Pur Anti Oil and Wet Purifying Cleanser ger du huden den rätta vården och samtidigt hjälper du den att slappna av så det inte uppstår irritationer i huden. Det är ett läckert sätt varefter man kan göra lite extra i sin dagliga rutin så man får en fin och mjuk hud.

Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator (100 ml)

Fungerar bäst till: Optimal till alla hudtyper – ger omedelbar fukt

Njord Moisturiser är en unik och läcker ansiktskräm från danska Njord som fuktar din hud extremt snabbt – utan att din hud verkar fettig.

Ansiktskrämen är särskilt lämplig till skandinavisk hud och till de skandinaviska väderförhållandena och innehåller naturliga ingredienser som fungerar uppfriskande och mjukgörande på huden.

Applicera Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator dagligen för optimalt resultat – och gärna morgon och kväll. Används efter avslutad rakning för att förse huden med fukt med en gång.

Clarins Men Line-Control Cream (50 ml)

Fungerar bäst till: Torr hud

Clarins Men Line-Control Cream är en ansiktskräm som är speciellt gjord till dig som har tendens till torr hud. Clarins Men Line-Control Cream är rik på naturliga ingredienser som reducerar rynkor och fina linjer i ansiktet.

Därför reducerar Clarins Men Line-Control Cream ålderstecken, skyddar din hud mot skador, förser din hud med energi samt minskar svullnad och känslan av slapphet då Clarins Men Line-Control Cream ger en boost så huden ser friskare och mer ungdomlig ut.

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Mouisturising Lotion (50 ml)

Fungerar bäst till: Alla hudtyper

Med L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion får du en dagkräm som ger din hud den energi som du har behov av. Med hjälp av krämens höga innehåll av mineraler, kommer de tecken som kan bero på trötthet och stress att avta i takt med användningen av L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion.

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Lotion är en fettfri lotion som snabbt absorberas in i din hud. Du kommer få känslan av att din hud är avslappnad, återuppladdad och frisk.

Det höga innehållet av C-vitamin motverkar trötthet, medan innehållet av koffein stimulerar hudens mikro-cirkulation och hudens naturliga fuktighet.

Truefitt & Hill No. 10 Sensitive Moisturiser Fuktighetskräm (75 ml)

Fungerar bäst till: 24 timmars fukt – vård och skydd av din hud.

Truefitt & Hill No. 10 Sensitive Moisturiser Fuktighetskräm är en parabenfri ansiktskräm som snabbt absorberas i huden och ger den 24-timmars fukt.

No. 10 Sensitive Moisturiser ansiktskräm är gjord med det patenterade Tego Pep 4-17, som har en anti-aging effekt och därmed hjälper till att släta ut huden, förebygga rynkor samt att öka hudens elasticitet.