Af • 9 oktober, 2018

Har du håravfall eller tunt hår?
Väldigt många svenska män lider av håravfall eller tunt hår.

Hos Made4men har vi sedan 2007 arbetat med att hitta helt rätt produkter till män – här under även produkter som kan hjälpa mot håravfall.

Vi har gått igenom många produkter och flera av dessa har vi fortfarande i sortimentet – de återkommer vi till.

Idag ska det handla om vår nuvarande toppsäljare:
TRX2 kosttillskott mot håravfall

Historien om produkten

Som du säkert känner till om du läst vår blogg så betyder det mycket för oss att ha kännedom om våra produkters historia.

Det gäller även TRX2. Produkten är utvecklad av en grupp forskare från Oxforduniversitetet i England.

Det låter alltid lite mystiskt när det är en grupp forskare men den är bra nog. Via lång tids efterforskningar fann de en formula med kraftfulla naturliga stimulanser (kalium, BCAA, Nikotinamid) kombinerat med ren L-Karnitin-L-Tartrat.

Denna formula stimulerar dina hårsäckar och kan därför minska håravfall eller tunt hår.

Det är inte ett mirakelmedel men genom regelbunden användning verkar det fantastiskt bra mot håravfall.

Vad kan jag förvänta mig?

Som sagt kan du inte förvänta dig något ”overnight” – det finns helt enkelt inte något sådant på marknaden, speciellt inte på den lagliga marknaden som vi agerar på.

Det tar några veckor innan du kan se en förändring – och de flesta säger att den reella skillnaden först sker efter 6–7 månader. Därför säljs TRX2 oftast i större förpackningar så att du har till en längre period åt gången.

Du kan läsa mer om den vetenskapliga avhandlingen av produkten på TRX2’s svenska hemsida.

Så hur länge det varar vid ett köp?
En förpackning tabletter motsvarar en månads förbrukning, därför är det en lite dyr och långhårig process. Dock är det en av de mest effektiva kurer mot håravfall, som samtidigt hjälper till att få igång dina hårrötter igen och därmed skapar mer hår på ditt huvud över tid.

Vi har, för att göra det billigare för dig som använder produkten varje dag, en billigare paketlösning där du sparar upp till 748:-. Den hittar du längre ned på sidan.

Finns det några biverkningar?

Då det är naturliga ingredienser som också finns i många andra kosttillskott så är det inte en farlig cocktail – man ska dock alltid vara kritisk mot kosttillskott.

Det är väldigt individuellt hur man reagerar på tillskott så det är så det är ganska bra att förtydliga det – detta gäller alla tillskott.

Det är dock efter märkets egen utsaga och användarnas – inte några biverkningar av produkten och det ser inte heller ut så då vi undersökte märket online.

Hur tar man TRX2?

TRX2
Det rekommenderas att man tar 3 kapslar om dagen i samband med mat.

Användarna av produkten säger att magen mycket väl kan känna av lite obehag första gången man använder produkten – och om man tar det på tom mage.

Dessutom rekommenderas produkten enbart för användning av personer mellan 18–45 år – då man menar att det ger störst effekt där!

TRX2 kan användas av både män och kvinnor.

Andra bra produkter för att hjälpa mot håravfall

Det finns som sagt många andra bra produkter för att hjälpa hela håravfallsområdet.

Vi har hittat dem som vi anser är de mest gynnsamma och nedan får du våra toppsäljare för närvarande:

Alpecin

Alpecin är vårt toppsäljande schampo mot håravfall. Alpecin Koffein Schampoo C1 hjälper dig i kampen mot ärftligt håravfall. Schampot innehåller ingredienser, så som koffein, som stärker håret.

Schampot gör håret starkt och samtidigt gör det lättare att spara ut. 

Toppik

Toppik är en lite annan typ av produkt då det är hårfibrer som du tar i håret – det har blivit galet populärt och har en utmärkt verkan.

Det är mer en produkt som ”döljer” håravfall och tunt hår medan Alpecin och TRX3 direkt avhjälper problemet.

Vi hoppas att du blev lite klokare på den populära produkten TRX2 – vi arbetar på att få flera av produkterna från TRX i sortimentet och kommer med en recension av dessa inom kort.

Har du andra bra erfarenheter eller andra produkter du tycker att vi saknar i sortimentet så skicka oss en kommentar här under.