Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Förlängd retur fram till 1 februari 2024

Förlängd retur fram till 1 februari 2024

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

JBS

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

JBS Underkläder grundades år 1939 i Herning av dansken Jens Bjerg Sørensen som använde sina initialer JBS för att namnge verksamheten. Sedan dess har det blivit ett märke som står för god dansk kvalitet och bra passform. Sortimenten från dem innefattar både tights, lösa boxers, tank tops, V-necks och morgonrockar.

Läs mer om JBS här

JBS

Vi kan väl alla tycka om att handla av en dansk producent och det får man verkligen säga att JBS är. Det är en dansk, familjeägd verksamhet som även ligger i Danmark så mer danskt kan det nästan inte bli. Vi är i alla fall glada över att kunna agera med en dansk verksamhet här hos Made4men.

Vi har den klassiska kollektionen från JBS i vårt sortiment och det är för att de har varit med att utforma stilen inom underkläder bland annat i Danmark. De har alltid levererat produkter av superhög kvalitet och till ett väldigt konkurrenskraftigt pris.

Tights

Deras tights är tighta kalsonger med god elasticitet och passform. De sitter superbra på kroppen utan att bli för åtstramade och de varken skaver eller irriterar i den nedre regionen. Deras tights finns i väldigt neutrala färger eller helt enfärgade och det är den klassiska kollektionen men som kombinerats med modern teknologi och material.

Detta gör deras tights helt unika och låter dem skilja sig åt från sina konkurrenter. Det är speciellt på designen som JBS konsekvent är mer neutral och inte gör så många vilda mönster, vilket vi kan tycka om. De vilde mönstren på Björn Borg var väldigt häftiga när man var yngre men kanske inte på ett kontor i en fin skjorta.

100% Bomull
Är det helt klassiska tyget och i den klassiska designen till män som har en känsla för de minsta detaljerna och som går in för sin stil. Om du är 100% färdig med ditt uttryck och om du gillar en old school stil, så ska du ha ett par kalsonger i 100% bomull från JBS.

De är superhärliga att ha på och är extremt mjuka och de finns dessutom tillgängliga till ett absolut rättvist pris. De finns i både svart och i vit.