Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

ZIRH

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

ZIRH är människans bästa vän ZIRH är en mycket allvarlig brand till män. Deras produkter är välkända och har under årens lopp producerade utmärkta resultat för män i många länder. Här på Made4men.dk har vi brett sortiment av sina produkter och du kommer definitivt att kunna hitta vad som är rätt för dig och din hudtyp.

Läs mer om ZIRH och hudvård här.

Bästsäljare

-20%

I lager
2-5 dagars leverans

Zirh Platinum Repair - Ansiktsserum (30 ml)
1.22880 kr 1.536 kr

Hudprodukter till män

När det kommer till den manliga hudvården, finns det ett hav av produkter. Det är viktigt att se till att man ger huden dess nödvändiga omvårdnad, om man som man vill se bra ut och ha en fin hud. Det är lika viktigt att sköta om huden för män som det är för kvinnor.

Därför är det också viktigt att du som man tänker över vilka produkter du applicerar i ansiktet. Om du har en lite känslig hud är det särskilt viktigt att du tittar noga på baksidan av etiketten innan du väljer din nya ansiktskräm. ZIRHS produkter är några av de bästa inom manlig hudvård.

Om du gärna vill odla ett läckert skägg är det viktigt att du vårdar det och här under har vi har en lång rad produkter för just det.


Men även om du har ett skägg som du normalt sköter om och du använder din hudkräm eller skrubb så är det fortfarande lika viktigt. En bra hudkräm och skrubb kommer även att hjälpa med att hålla skägget mjukt men viktigast av allt är att du undviker att huden torkar ut eller att du får mjäll i skägget.

Läs även:
Om du gärna vill ta hand om din hud under rakning så är det även viktigt att du väljer din kommande produkt med omsorg. Vi vill helt klar rekommendera ZIRH då de gör några av de bästa produkterna på marknaden.


ZIRH

Allt började tillbaka till år 1995 och sedan dess har ZIRH stått för premiumvårdprodukter till mäns hud. De använder de finaste ingredienserna och den mest avancerade teknologin för att utveckla sina produkter. Så de kan hjälpa män med alla sina vardagsproblem.

De har haft män i åtanke ända sedan de startade produktionen och precis som man ser på deras produkter, är de speciellt designade till män. ZIRH försöker ta bort gissningsleken när det gäller manlig vård och därför får du det bästa av det bästa genom en produkt från dem.