Af • 9 februari, 2019

Vi känner alla till problemet, synliga näshår. Står du och behöver en näshårstrimmer som smidigt och enkelt kan avlägsna dina näshår utan att det gör ont? Made4men.se har ett brett sortiment så det finns något till alla smaker.

Nedanför finns en liten beskrivning av varje näshårstrimmer, så du kan skaffa precis den trimmer du har behov för.

Till sist vill experterna på Made4men.se värdera vilken näshårstrimmer som är bäst i test, så du är säker på att få det bästa resultatet varje gång.

Topp-produkter

Valuta för pengarna

Näshårstrimmer – Värd att överväga

Innan du går och investerar i en näshårstrimmer är det några saker som är värda att överväga. För det första är det viktigt att ta reda på hur stort ditt problem är. Om du trimmar dina näshår regelbundet är det även en bra idé att ha en trimmer som är behaglig att använda och som utför arbetet ordentligt.

Trimmar du däremot bara ett par gånger om året så går det bra med en lite billigare variant som självklart fortsatt gör jobbet ordentligt. Om du vill att din näshårstrimmer ska ha flera olika inställningar och andra funktioner är vår Remington Näshårstrimmer värd att rekommendera, då den även kan trimma skäggets kanter och polisonger.

Det kan också vara så att du hellre vill ha en trimmer som klarar allt och i så fall är nog en multitrimmer mer det du behöver. Det är klart rekommenderat om dina näshår och ditt skägg inte växer särskilt snabbt och du därför inte behöver trimma det särskilt ofta. Om du däremot trimmar det ofta bör du ha en ordentlig utrustning som är utformat till ändamålet. Det gör det mycket enklare och du får ett bättre resultat varje gång.

Moser Easy Groom Näshårstrimmer

Moser som är ett av de absolut mest populära märkena i branschen har också skapat en snygg näshårstrimmer!

Med Moser Easy Groom näshårstrimmer kan du avlägsna oönskat hår från näsa och öron på ett skonsamt och effektivt sätt. Det är en supereffektiv produkt som ger dig precis vad den utlovar.

Det är en otroligt smart trimmer som dessutom är utrustad med ett uppladdningsbart batteri så du inte behöver tänka på att köpa nya batterier till den.

Remington NE3870

Remington NE3850 Lithium Power påminner väldigt mycket om Remington NE3870, den lägger bara till en extra tand. Man kan kalla den för uppgraderingen av NE3870-modellen och det finns mer än en bra anledning till att man kan kalla denna modell för en uppgradering.

För det första får du ett keramiskt belagt skärhuvud med dubbel skärriktning. Det kan användas till att rätta till skäggets kanter och polisongerna. Utöver det får du ett extra trimmerhuvud med 5 olika inställningsmöjligheter (1-5 mm) och precis som den första modellen kan den även användas i badet.

I NE3850 modellen får du också ett litiumbatteri så du kan raka dig i upp till 220 minuter åt gången. Det är också enklare med ett inbyggt batteri då man slipper betala ytterligare för batterier.

BaByliss For Men Näshårstrimmer E650E

Är du galen i design? I så fall är BabyLiss E650E helt klart något för dig!

Den kommer i en otroligt väl genomförd design och avlägsnar samtidigt oönskat hår i näsa och öron på ett effektivt och skonsamt sätt. BaByliss For Men E650E är med sitt cirkulära och behagliga skär otroligt användarvänligt.

Denna Näshårstrimmer är helt klart enklare i sitt utseende, det runda skärhuvudet gör det också enklare att raka sig i näsan och i öronen. Babyliss är kända för en lång rad kvalitetsprodukter och den här näshårstrimmern tillhör också en av de bättre.

Valuta för pengarna

Hos Made4men har vi arbetat med rakning, hårborttagning och hudvårdsprodukter i 7 år. Vi har testat allt från rakapparater till skäggtrimmers.

Det var ett väldigt tight lopp bland de tre kandidaterna och eftersom de alla ligger väldigt nära varandra prismässigt så avgjordes mycket på deras individuella funktioner och om de fungerar i användning. När apparaterna väl är igång så är det dock inte så svårt att se vilken som gör jobbet bäst.

Nr. 1 Remington NE3870 Näshårstrimmer

Våra experter menar klart att Remington NE3870 är den bästa kandidaten. Den har allt du behöver och är smart och smidig att använda. Den fungerar bra i praktiken och gör arbetet enkelt och snabbt.

Det var också ett stort plus att den har så många extrafunktioner i jämförelse med de andra och fortsatt är på samma prisnivå. Det sista som bidrog till att höja betyget var litiumbatteriet då det inte finns något värre än att få slut på batterier. Då är ett uppladdningsbart batteri helt enkelt mycket bättre.

Om det inte spelar så stor roll för dig om du får mest valuta för pengarna utan tycker det är viktigare med den starkaste och mest kraftfulla produkten så ska du ta en titt på vårt sortiment från Moser.