Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Ansiktstoner

Kathrine

Kathrine Lund

Expert på hudvård

Ansiktsvatten, eller ansiktstoner som det kallas, används efter man har tvättat ansiktet för att uppnå optimal rengöring av huden. Tonern är speciellt utformad för att avlägsna överskott av smuts och olja från hudytan. Många ansiktstoners berikar samtidigt huden med fuktgivande ingredienser som hjälper till att huden inte torkar ut efter rengöring.

Se alla våra ansiktstoners nedan>>

Bästsäljare

Ska män använda dem?

Toner - även kallad tonic och lotion har under många år haft en stor plats i hjärtat framför allt hos kvinnor. Clinique och Biotherm har banat väg för toner sedan flera år tillbaka. Den stora frågan – kan toner användas av män?

Det ska vi ta en lite närmare titt på.


Vad är en toner?


För det första - en toner är inte en rensande produkt på det sättet som exempelvis en skrubb är. Den kan lätt var en del av din dagliga rutin men den har inte samma rensande effekt som en skrubb har. Den ska därför inte användas till att avlägsna smuts när du kommer hem från arbetet. Då ska du använda en rensningsprodukt som för kvinnor tar bort smink och för oss män tar bort smuts som gör att vi får en oren hud. (Vilket aldrig är fint när man ska ut på stan på fredag och lördag kväll.)

Riktig många är även av den uppfattning att en toner kan ”stänga” porerna och huden tills den har rensats – det är också fel. Tonern har sin avgörande effekt i att den ger huden en bättre pH-balans som fuktar och förbereder huden på det sista steget i din dagliga hudvård som kan vara en ansiktskräm.Därför är den viktig


Riktigt många killar, men faktiskt även kvinnor, ser tonern som en överflödig produkt som bara är till för att företagen ska kunna sälja mer. Nu är vi inte här för att hjälpa dessa verksamheter utan för att hjälpa män att se bättre ut. Därför kan vi nu (efter att ha testat det) med säkerhet säga: Tonic / Toner har faktiskt en avgörande effekt för hur bra din ansiktskräm fungerar.

Genom att balansera ditt pH-värde i huden samt fukta den, öppnar man upp möjligheten för en ännu bättre effekt av dina krämer. Vi rekommenderar alltid att du slutligen använder en ansiktskräm så att du är säker på att huden får dess rätta näring och håller huden fin och bevarar lystern.Toner vi rekommenderar


Krämer vi rekommenderar

Scrubs vi rekommenderar

Slutsats


Med andra ord: Vi rekommenderar en toner till dig som går in för din hud. Har du fet hud så har vi upptäckt att man faktiskt kan nöja sig med en toner istället för att använda både ansiktsrengöring, toner och kräm. Så om du lider av fet hud kan du skippa krämen och hålla dig till tonern efter att du rengjort huden. Det är bara läckert med en ny och väldoftande hud.