Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Make-up

Kathrine

Kathrine Lund

Expert på hudvård

Make-up är för de män som vill ha ett mer jämnt utseende på huden. Använd exempelvis foundation eller concealer för att täcka finnar och andra ojämnheter eller puder för att reducera olja på huden så du inte ser blank ut.

Har du några som helst frågor om vad du ska använda, tveka inte att kontakta oss!

Bästsäljare

I lager
2-5 dagars leverans

Menaji Anti-Shine Puder Light (10 g)
613 kr

Män och make-up - är det möjligt?

Ska män gå med make-up? Det har alltid varit den stora frågan - och tro oss när vi säger att vi har testet det många gånger.

Vilka make-up produkter kan män använda?

Det är svårt att jämföra oss män med de stora superstjärnorna - de använder nästan alltid make-up när vi ser dem, speciellt när det är på film eller bilder då det ger en mycket bättre look och man kan ändra ett utseende om man är en duktig make-up artist - det är dock ett par saker du själv kan göra utan att vara David Beckham.

Make-up borste

En bra borste är inget man ska bortse – även om det kan verka liiiite underligt att man skulle använda en borste när man står framför spegeln på morgonen. Dock ger det alltid bäst resultat när man ska applicera puder eller rouge.

Vi rekommenderar:

Puder / rouge

Puder är en läcker liten sak som män lätt kan använda - primärt kan den ge dig en lite brunare kulör i ansiktet och ge dig en mer "ren look" om du exempelvis har små orenheter eller pigmentfel i huden. Dessutom innehåller de flesta puder också solkräm så de hjälper dig i solen. Kan dessutom hjälpa om du lider av ofta förekommande rodnad.

Vi rekommenderar:

Täckstift

Ett bra täckstift är verkligen perfekt att ha med i sin necessär – just innan en familjefödelsedag eller en kväll ute på stan med killarna, så plockar du bara fram stiftet och täcker dina små skönhetsfel såsom en nykommen finne eller liknande. Perfekt om man gärna vill ta looken till nästa nivå.

Vi rekommenderar:

Slutsats

Är det bara tjejer som ska gå runt med make-up? Svaren är många och åsikten är ofta delad - men därför tycker vi gott att man kan prova det innan man kommer med en kommentar. Miljarder av kvinnor världen över använder det - så varför inte ge det en chans om du känner att du vill få till det där lilla extra under dagen?