Âme Pure Collagen Therapy Gel (30 ml) (made4men)

Âme Pure Collagen Therapy Gel (30 ml)

615 kr
Den förbättrar upptaget av kollagen i dermis, vilket förbättrar hudens kvalitet och ersätter skadad hud.
615 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Utslätande ansiktsgel

Önskar du förbättra hudens kvalitet och ersätta skadlig hy, så är Âme Pure Collagen Therapy Gel det perfekta valet för dig. Denna härliga gel reducerar hyperpigmentering och stramar upp huden, så du efterlämnas med en fastare och mer enhetlig hud.

Anti-Age gel
Âme Pure Collagen Therapy Gel är en naturlig kollagenkräm som effektivt stimulerar hudens immunsystem. Huden blir förnyad och skyddad såväl invändigt som utvändigt, och den har en anti-age effekt. Den är baserad på en kraftfull formula bestående av naturliga ingredienser, som fungerar som en naturlig hjälp till hudens elasticitet och pigmentering.

Gelen stramar märkbart upp huden och reducerar fina linjer och rynkor. Därutöver tillför den intensiv omvårdnad, som medverkar till att förebygga nya ålderstecken samt slätar ut torr och sprucken hud. Det är en skonsam gel som snabbt absorberas av huden och är perfekt för användning efter att dermaroller använts.

Vårdande ingredienser
  • Stramar upp och slätar ut
  • Botox-93® ökar hudens upptag av kollagen
  • Stärker hudens immunförsvar
  • Förebygger oren hud och pormaskar
  • Reducerar fina linjer när den kombineras med dermaroller

Användning
Rengör huden med din vanliga rengöringsprodukt. Applicera Âme Pure Collagen Therapy Gel, och använd gärna en dermaroller i ansiktet. Gelen kan användas dagligen eller 3-4 gånger i veckan.

Innehåll
30 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter