Andis - T-Outline Trimmer
1 749 kr
Andis - T-Outline Trimmer är en kraftfull sladdtrimmer, som säkerställer en tät och noggrann klippning, samt lämpar sig särskilt väl till avslutningen på en klippning.
1 749 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Precis trimmer från Andis

Önskar du en precis eller exakt avslutning på din klippning, så är - T-Outliner Trimmer det perfekta valet för dig. Den professionella trimmern ger dig möjlighet att rätta till dina hårkanter, så du ser välvårdad ut dagen lång.

Kraftig magnetisk motor
Andis - T-Outline Trimmer är en kraftfull sladdtrimmer, som säkerställer en tät och noggrann klippning. Trimmern är utrustad med precisionsblad, som ger de bästa förutsättningarna för att avsluta en detaljerad och varierad look. Detaljtrimmern lämpar sig för outlinening, torr-trimning och fades.

Hårtrimmern är utrustad med en kraftfull magnetisk motor & ett T-skär som lämpar sig särskilt till detaljer, formning och rakning. Skäret är gjort av rostfritt stål. Apparaten trimmar håret i en längd på 0.1 mm, och skäret kan lätt tas av för en snabb rengöring.

Tekniska specifikationer
  • Kraftig magnetisk motor
  • Klipplängd på 0,1 mm
  • Zero gap
  • Rakhuvud i rostfritt stål
  • 7200 varv per minut

Underhåll
Det medföljer en liten oljeflaska samt en liten borste som används till att smörja och avlägsna hårstrån från apparaten vid behov.
Se liknande produkter
Klipp:
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter