Baldessarini Classic EDC Natural Spray (75 ml)

Baldessarini Classic EDC Natural Spray (75 ml)

869 kr
Klassisk, modern och stilren herrparfym till den självsäkra och stilsäkra mannen, som värdesätter en god Eau De Cologne.
Bara 2 i lager
869 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Stilren och klassisk herrparfym från Baldessarini

Är du en stilsäker och självsäker man, som fattas den perfekta parfymen? Då har du hittat en fullträff med Baldessarini Classic EDC Natural Spray, som är modern, klassisk och maskulin.

Parfymen är maskulin
Vem vill inte dofta maskulint? Det doftar verkligen maskulint om denna Eau De Cologne - och därför är du garanterad en doft som får dig att känna dig ännu mer självsäker och stilsäker, än du redan gör idag. Den doftar bland annat maskulint på grund av följande ingredienser:

  • Mysk
  • Grönmynta
  • Mandarin
  • Patchouli

Ovanstående ingredienser sätter verkligen igång dina doftsinnen, och därutöver stimuleras de så mycket att det inte råder några tvivel om att den är aromatisk, frisk och maskulin på samma gång. Det blir inte manligare än så!

Så får du ut mest möjligt av din Eau De Cologne
En Eau De Cologne är inte så högkoncentrerad så om du önskar en doft som håller längre, så rekommenderar vi att du använder den efter dusch. Därefter är din hud helt ren och doften kommer att fästa desto bättre.

Innehåll
75 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter