Baxter of California Super Close Shave Formula 300 ml

Baxter of California Super Close Shave Formula 240 ml

209 kr
Super Close Shave Formula från Baxter of California är en produkt som skapar en närmare och bättre rakning och samtidigt minskar risken foer roeda bulor och irriterad hud.
Bara 3 i lager
209 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Super Close Shave Formula från Baxter of California är en produkt som skapar en bättre och närmare rakning och samtidigt minskar risken foer roeda knottror och irriterad hud.

Det är alltid bra att ta hand om sitt ansikte innan rakning. Vissa kanske också har problem med att får bort allt hår. Därfoer är det viktigt att använda denna kräm innan du påboerjar rakningen, eftersom den inte bara goer det lättare och skapar en trevligare resultat, utan även skyddar huden från rakbladen, vilka naturligtvis inte är bra foer huden. Super Close Shave Formula lägger sig som ett skyddande lager på huden vilket foerhindrar skador på hudens yta.

Effekt:
Skyddande.
Användning:
Använd Super Close Shave Formula från Baxter som varje gång du behoever raka dig. Applicera den på huden som en fuktighetskräm med stora cirkelroerelser. Låt den sitta i 5 minuter innan du påboerjar rakningen. Boer användas vid varje rakning.

Innehåll:
240 ml.
Hudtyp:
Alla
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter