Beardsley Conditioner (Condtioner til Skæg)

Beardsley Conditioner - Skäggbalsam (Wild Berry Flavor) (236 ml)

189 kr
Balsam för skägg gjort på botaniska ingredienser (vilda bär) och särskilt utformat för att hantera de särskilda behoven hos män med långt ansiktshår.
189 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beardsley Conditioner mjukar upp skägg och mustasch och rengör det försiktigt. Det har inte bara förmågan att rengöra och mjuka upp håret, utan skyddar också huden från utslag och irritation, vilket annars ofta uppstår när man börjar spara ut ansiktshåret.

Wild Berry-doften är lätt, fräsch och med en doft som är varken bitter eller framtonad - och enligt tillverkaren: Kissable.

Varför behövs ett speciellt balsam för skägg?
De flesta män brukar använda sitt vanliga balsam för att tvätta skägget, medan många föredrar att inte använda något alls till skägget. Detta beror förmodligen på att vanligt balsam inte är anpassat för ditt skägg och kan ge oönskade effekter.

Eftersom skägget är direkt utsatt för mat, dryck och rök, förtjänar ditt skägg att behandlas på samma sätt som ditt hår. Beardsley har en mild botanisk formula och smak, som gör det till ett nöje att tvätta skägget precis så ofta och så grundligt som ditt vanliga hår.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter