Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum (15 ml)

Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum (15 ml)

592 kr
Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum är ett anti-age serum, som är sunt för huden samtidigt som det fuktar och ger extra lyster. Detta serum innehåller extrakt av rödalger.
592 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Serum från Biotherm är vägen till en sundare hudBiotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum är ett anti-age serum, som utvecklats för att tränga ner i hudens fina lager. Jämfört med de dagkrämer du är van vid, så har serumet en lätt och mer flytande konsistens. Vidare har serumet berikats med extrakt från rödalger.

Vad är ett serum?
Serum är en vätska som utvecklats med syftet att tränga ner i hudens fina lager. Det innehåller en stor mängd sunda molekyler och ingredienser, som medverkar till att vårda din hud samt att förse den med näring.

Därför är Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum sunt för din hud
Serumet är särskilt lämpligt om du har problem med rodnader, vill förse din hud med mer fukt eller bara skydda den. Serumet är bra till att reducera rynkor, orenheter och linjer i huden, då konsistensen är mer flytande och därmed tränger djupare och fortare in i huden.

Så används det
Först ska du rengöra din hud grundligt så att Biotherm Blue Therapy Red Algae Lift Serum kan tränga ner ordentligt i hudlagren. Därefter appliceras det omsorgsfullt i en passande mängd i ansiktet - undvik området precis kring ögonen. Det är viktigt att låta serumet tränga in helt i huden, innan du eventuellt använder en kräm.

Du kan med fördel applicera det innan läggdags så att det kan arbeta med din hud under natten.

Innehåll
15 ml
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter