Cicamed Advanced Skin Care Kit

Cicamed Advanced Skin Care Kit

1 053 kr
Det perfekta morgon- och kvällssetet - innehåller alla de produkter som behövs för att få och upprätthålla en sund hud.
Bara 3 i lager
1 053 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Det perfekta morgon- och kvällssetet

Lider du av oren och torr hud? Då är detta morgon- och kvällsset från Cicamed något för just dig. Såväl ansiktsmasken, ögonkrämen, ansiktskrämen som ansiktsrengöringen är berikade med vitaminer och näringsrika ingredienser, som samtliga verkar strålande till att göra huden sundare och mer välvårdad.

Om du redan har en trött och torr hud, så kommer du snabbt att märka en förändring efter att du använt produkterna. De milda organiska ingredienserna medverkar till att avlägsna de värsta orenheterna från ansiktet medan trollhassel och Aloe Vera medverkar till att förse huden med fukt och omvårdnad.

  • Sunda organiska oljor
  • Särskilt lämpligt till torr hud
  • Avlägsnar orenheter och döda hudceller
  • Trollhassel och Aloe Vera tillför fukt och vård
  • Alger och koffein ger en Anti-Age effekt

Paketet innehåller följande produkter

Cicamed Eye Antioxidant (15 ml)
Cicamed Eye Antioxidant medverkar till att reducera ålderstecken och mörka ringar som kan framträda under ögonen. Cicamed Eye Antioxidant är utvecklad med en skyddande antioxidant från organiskt grönt te, E-vitamin och Q10. Koffein verkar återställande och reducerar svullnader. De organiska växterna reducerar mörka ringar under ögonen medan Aloe Vera och kokosolja förser huden med fukt samt lugnar den.

Cicamed Antioxidant Cleanser (150 ml)
Cicamed Antioxidant Cleanser är en mild, djuprengörande gel som effektivt tar bort smink, gamla hudceller och orenheter. Genom att upprätthålla ett naturligt lågt pH (pH 5-6) med hjälp av mjölksyra, så bevarar huden sitt skydd mot bakterier och förorenande ämnen.

Cicamed Collagen Boost Mask (50 ml)
Cicamed Collagen Boost Mask är en anti-age mask, som går in och stramar upp din hud samtidigt som den förser din hud med vård. Den innovativa kombinationen av organiska växter, vitaminer och skyddande antioxidanter samt koffein ger en långvarig positiv effekt på huden.

Cicamed 24h Antioxidant (50 ml)
Cicamed 24h Antioxidant är en lyxig vårdande kräm som är särskilt lämplig till torr hud. Krämen är berikad med organiskt shea- och kakaosmör, som skyddar och återupplivar huden. Cicamed 24h Antioxidant är full av organiska oljor från jojoba, kokos och solros, som medverkar till att stärka och vårda huden.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter