Dear Barber Giftset Collection 5 Pomade

Dear Barber Giftset Collection 5 Pomade

429 kr
Dear Barber Giftset Collection 5 Pomade är den optimala presentasken till mannen som går in för läckert hår. Presentasken kommer i en superhäftig retro cigarrliknande ask.
429 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning
Dear Barber Giftset Collection 5 Pomade är den optimala presenten till mannen som gillar att skämma bort sitt hår och vill ha kvalitetsprodukter för att få till den rätta hårstilen.
Med detta Dear Barber Giftset Collection 5 Pomade blir du garanterat utrustad med läckra produkter, som får håret att se naturligt och stiligt ut.

1. st - Dear Barber Shampoo (50 ml)
Dear Barber Shampoo är ett ytterst väldoftande schampo som lätt skummar upp. Schampot efterlämnar håret mjukt och mer medgörligt och ger samtidigt håret volym.

1. st Dear Barber EDT With Confidence (30 ml)
Med denna fantastiska och maskulina doft fulländar du sammansättningen av Dear Barber's produkter. Dear Barber EDT With Confidence passar perfekt till preshave rakolja och Shave Biscuit rakkräm.

1. st Dear Barber Pomada Hårvax(100 ml)
Dear Barber Pomada ger dig den autentiska känslan av pomadahår - med ett perfekt avbalanserat hårvax som ger dig helt rätt shine. Dear Barber Pomada tillför maximal glans till håret och ger en medelstark, mjuk stadga med stor flexibilitet.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter