Filorga Time-Filler Night Cream (50 ml) (made4men)

Filorga Time-Filler Night Cream (50 ml)

838 kr
Filorga Time Filler Cream Night är en anti-age som reducerar alla sorters rynkor: stressrynkor, fina linjer och torrhetslinjer.
Bara 2 i lager
838 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Anti-age nattkräm

Önskar du en nattkräm som bekämpar sovrynkor, svullnader och trötthetstecken, så är Filorga Time-Filler Night Cream något för dig. Den effektiva nattkrämen tillför massor av fukt till din hud under natten, samtidigt som den stramar upp din hud, och dina fina linjer och rynkor reduceras.

Time Filler Night Cream från Filorga är en ytterst effektiv anti-age nattkräm, som verkar på alla former av rynkor, häribland sovrynkor samt svullnader och trötthetstecken. Krämen verkar uppstramande samt tillför fukt till huden, så den efterlämnas friskare med en ungdomlig lyster.

Filorga Time-Filler Night Cream är baserad på en formula med fuktgivande och näringsgivande ingredienser. Den arbetar sig aktivt in i huden medan du sover, och huden kommer kännas revitaliserad.

Vårdande ingredienser
  • Hyaluronsyra och kollagen-boostare slätar ut djupa rynkor
  • Bomullsgräs och rapsolja vårdar och motverkar torr hudyta
  • Hexapeptid verkar avslappnande på huden och arbetar på mimiska rynkor

Användning
Fördela ett jämnt lager Filorga Time-Filler Night Cream på ren hud i ansiktet och på halsen. Applicera nattkrämen på kvällen innan läggdags.

Innehåll
50 ml.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter