Golden Beards Starter Beard Kit Arctic

Golden Beards Starter Beard Kit Arctic

767 kr
Golden Beards Starter Kit Arctic är en kombination av skäggschampo och balsam samt en Golden Berads skäggborste.
767 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Detta set ger dig allt du behöver till din skäggvård


Om du inte orkar lägga tid på att hitta rätt skäggschampo, skäggbalsam och därefter skäggborsten som passar till, så har vi valt att samla allt här. Med Golden Beards Starter Beard Kit Arctic får du de nödvändiga produkterna till effektiv skäggvård.

Golden Beards skäggschampo (innehåller 100 ml)
Vid användning av Golden Beards Skäggschampo får du ett jämnt och rent skägg till vardags. Schampot verkar anti-bakteriellt och säkerställer din säkerhet under användningen. Du får en effektiv och behaglig skäggrengöring, då schampot innehåller stora mängder lavendel från Carshalton. Carshalton är känt för deras lavendel och sägs vara "lavendelns huvudstad".

Golden Beards skäggbalsam (innehåller 100 ml)
Vid användning av Golden Beards skäggbalsam skyddar och stärker du ditt skägg. Du uppnår en naturlig glans efter användning, vilket beror på det kombinerade innehållet av lavendel och jojobas berömda olja. Balsamet kan användas till alla skäggtyper, dock väntas bäst effekt vid torrt skägg.

Golden Beards skäggborste
Skäggborsten är perfekt att ha där hemma, men på grund av dess storlek lämpar den sig även bra till resor. Borsten är gjord av 100 % päronträd och ger dig det perfekta verktyget till underhållning av skägget.

Användning av schampo och balsam
Massera in i håret och låt verka i 2-3 minuter. Därefter sköljer du ur håret med varmt vatten. Upprepa enligt ditt behov.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter