Hudvård

Hudvård bör vara en del av alla mäns dagliga rutin. Inte bara för att
bekämpa eventuella problem, men minst lika mycket för att förhindra
dem. Man bör åtminstone använda en ansiktstvätt och kräm varje dag.

Det är viktigt att hitta rätt kräm för din hudtyp och vårt uppdrag är att hjälpa dig att
hitta rätt hudvård. Om du klickar på länken kan du läsa mer om hudvård.

Har du problem att hitta det du söker? Tveka inte att kontakta oss!

Den bästa hudvården för män

Hudvård bör vara en del av alla mäns dagliga rutiner. Inte bara för att bekämpa eventuella problem, utan också för att förebygga dem. Du bör som minimum använda en ansiktstvätt och ansiktskräm varje dag. Det är viktigt att du hittar den rätta krämen för din hudtyp och det är vårt uppdrag att hjälpa dig till att hitta den rätta hudvården för dig.


Tips till hudvård

Det finns flertal tips om hur du, som man, ska vårda din hud på ansiktet. Vi har tagit fram flera tips som du kan läsa nedan. Vi alla har olika typer av hud, därför är det viktigt för oss att vi tipsar om alla olika problemområden som finns.


Hudvård för torr hud

De flesta av oss vet hur det känns att ha torr hud, vissa fler än andra. Torr hud uppstår oftast efter du badat eller duschat. Efter 5 minuter känns huden helt stram och torr vilket kan kännas väldigt obehagligt. Den torra huden kan också bidra till att du får oren hud, då den inte får de näring den är i behov av. Vi är flera på kontoret som lider av torr hud och har därför framställt en rad med produkter som kan vara perfekt för dig att använda.


Hudvård för fet hud

Fet hud förekommer oftast för att huden producerar för mycket naturliga oljor. Det är inte något man själv kan styra över då det är genetiskt bestämt om hur processen i vår kropp fungerar. Om man råkar ha fet hud har ansiktet en tendens till att oftast se väldigt glansigt ut.


Tecken på fet hud

  • Man har oftast glansig och skinande hud på ansiktet
  • Lider av tilltäppta porer
  • Synliga finnar och pormaskar på de feta områdena


Fet hud kan vara svår att behandla då de flesta produkter kan faktiskt göra motsatt effekt från att hjälpa dig. Om du använder en ansiktskräm med för mycket olja är det en stor sannolikhet att du kommer få ännu mer glansig hud. Det är därför viktigt att hitta produkter som kan användas just för fet hud. Vi på Made4men har arbetat i över 7 år för att få fram det bästa sortimentet inom hudvård för dig. Vi rekommenderar att du kikar på våra produkter för fet hud.

Tips till dig med fet hud

  • Undvik grova ansiktsskrubbar
  • Var kontinuerlig med din hudvård
  • Undvik produkter som innehåller mycket parfym


Hudvård för normal hud

De flesta av oss har ganska normal hud men det frigör oss inte från att ta hand om det! Vi får riktigt många funderingar om vilka produkter man ska använda för att vårda om sin hud dagligen. Det har vi lyckligtvis svaret på. Tack vare vår långa erfarenhet av hudvård har vi tagit fram ett sortiment som är perfekt för dig med normal hud.