Køb L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave (100 ml) for 89.95,-

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave (100 ml)

138 kr
En riktig rakning kräver också en ordentlig After Shave. Vad är mer lämpligt än ett aftershave balsam som är icke-fett, icke-klibbigt och har en kylande effekt? Det är där L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kommer in i bilden – foer dig!
138 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Känns din hud troett och dränerad kan det bero på att upprepade rakningar har satt sin prägel på den känsliga huden i ansiktet. Med denna After Shave från L'Oréal bekämpas alla tecken på troetthet, och du kommer snart att känna skillnaden.

Efter rakning är din hud väldigt känslig och utsatt, därfoer är det bäst att använda en lugnande After Shave som är anpassad foer känslig hud. L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kommer efter rakning kan ge dig en bättre känsla. After Shaven är lugnande, fuktgivande och vitaliserande foer huden - precis vad den behoever foer att vara redo foer dagens utmaningar.

L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave lugnar huden omedelbart, och tack vare de innovativa och kylande ingredienserna återuppväcks din hud och får tillbaka sin lyster och unika fräschoer.

Hudtyp:
L'Oreal Men Expert Hydra Energetic After Shave kan användas till alla hudtyper, men speciellt känsliga hudtyper har nytta av detta After Shave.

Användning:
Efter rakning, applicera L'Oreal Men Expert Hydra Energisk After Shave i ett jämnt skikt så att huden åter känns mjuk och smidig.

Innehåll:
100 ml
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter