L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On (10 ml.)

L’Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On (10 ml.)

169 kr
Den produkt vi har alla har väntat på! L'Oreal Men Expert Hydra Energetic Eye Roll On foer troetta oegon. Den masserande och kylande påfoeringskulan reducerar moerka ringar och påsar under oegonen, utan att goera huden kladdig eller fet. En måste-ha-produkt foer den aktive mannen som alltid
169 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Nyheter från L'Oreal Men Expert Visste du att moerka ringar och påsar under oegonen är ett problem foer många aktiva män med långa dagar och korta nätter - och ett tufft och hektiskt schema sätter sig i huden. Huden runt oegonen är tunn och känslig och oegat är ett område där strapatser lätt syns. Nyheten Hydra Energetic Eye Roll On från L'Oreal Men Expert innehåller en unik formula som är berikad med aktiva ingredienser som reducerar moerka ringar och svullnader.

- Fräschar upp oegonen
- Berikad med aktiva ingredienser som vitamin C med uppstramande effekt
- Oljefri gel foer att undvika fet och glansig hy.

Dokumenterade effekter: Tester genomfoerda under oftalmologisk och dermatologiska kontroll som har dokumenterats av L'Oreal Män Expert Hydra Energetic Eye Roll On:
- ". Efter 4 veckor, resultaten visar en synlig minskning av moerka ringar och svullnader runt oegonen" *
- Tecken på troetthet minskar **
- Moerka ringar är mindre synliga **
- Området runt oegonen blir ljusare **
- Området runt oegonen ser fräschare ut **

** Baserat på kosmetokliniskt test på 50 män i åldrarna 25-40 år. Två dagliga applikationer i 4 veckor av män med utpräglat moerka ringar och påsar under oegonen.

** Självtest av 46 män i åldrarna 25-40 år. Två dagliga applikationer i 4 veckor av män med utpräglade moerka ringar och påsar under oegonen.

Hudtyp: Alla

Användning: Rulla ett par gånger under oegat. Används två gånger dagligen eller vid behov.

Innehåll: 10 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter