Moser ProfiLine T-Cut Trimmer (made4men)

Moser ProfiLine T-Cut Trimmer

1 506 kr
Professionellt 40 mm högkvalitativt T-blad. Idealisk för snäv trimning, exakt för skäggklippning och kantning runt öronen.
1 506 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Professional Edge Trimmer

Om du vill ha en professionell och exakt trimning är Moser T-Cut Trimmer det perfekta valet för dig. Den lätta och effektiva trimmeren ger dig gott om möjlighet att räta hårkrullarna eller helt enkelt klippa håret och skägget.

Moser Profiline T-Cut Trimmer är en trådlös trimmer som ger ett tätt och exakt snitt. Den effektiva trimmeren är lätt att använda och kan användas för både hår och skägg. Trimmeren är idealisk för att ge ett hårt snitt, en exakt trimning av nacken och en kantklippning av skägget eller runt öronen.

Moser T-Cut Trimmer har en ergonomisk design och en lätt vikt på endast 135 g. Dessutom är trimmeren tyst och utrustad med ett kraftfullt, miljövänligt batteri. Batteriet laddas på bara 120 minuter, varefter det har en körtid på 60 minuter.

Trimmern har t-formade stålblad av rostfritt stål som klipper håret till en längd av 0,4 mm och kan enkelt tas bort för snabb rengöring. Paketet innehåller också en bekväm laddstation, en rengöringsborste och en liten smörjolja.

Tekniska specifikationer
  • Bladbredd 40 mm
  • 60 min körtid
  • Laddningstid 120 min
  • Skärlängd 0,4 mm
  • Väger bara 135 gram
  • Tyst

Underhåll
Med maskinen kommer en liten oljeflaska och en liten borste att använda. Om bladet ger upp efter många års konsumtion är det superlätt att byta ut
Vedligeholdelse
Med maskinen følger der en lille olie flaske samt en lille børste som bruge I tilfældet af at bladet efter mange års forbrug giver efter, er det super enkelt at skifte ud.
Klipp:
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter