Percy Nobleman Skægvask (100 ml)

Percy Nobleman Skäggtvätt (100 ml)

217,50 kr
Percy Nobleman skäggtvätt är inte som någon annan skäggtvätt. Den är naturlig och effektiv på ett sätt som aldrig setts förr!

217,50 kr

Ordinarie pris 290 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Englands bästa organiska schampo/balsam till ditt skägg.

Ge ditt skägg den renhet det förtjänar

Percy Nobleman's skäggtvätt är en unik kombination av de ultimata organiska ingredienserna som ger ditt skägg en mjuk tvätt. Den hjälper samtidigt till att behålla en naturlig balans av dina naturliga oljor.

Skäggtvätten fungerar naturligtvis som bäst när den interagerar med Percy Nobleman's skäggolja. Om du använder denna skäggtvätt från Percy Nobleman var gång du badar kommer du garanterat uppskatta ditt skägg lite extra!

Skäggtvätt från Percy Nobleman

Skäggtvätten är gjord av en blandning av sesam och kokosolja blandat med sheasmör och tillsatt naturligt blomvatten. Det har därefter fått en sandelträdoft och essentiella oljor från lime som ger en frisk citrusarom.

Användning

Använd denna skäggtvätt precis som ett schampo; massera in ett par droppar i skägget till det börjar löddra. Låt skäggtvätten sitta i skägget ett par minuter innan du sköljer ur den.

Efter du har tvättat ditt skägg kommer du märka hur skägget reagerar när du ska styla det och det blir mycket roligare att experimentera med ditt skägg.

Ingredienser

Percy Nobleman's skäggtvätt använder 29% aktiva ingredienser och är 95% organisk och allra viktigast är att den är 100% härledd från naturen.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter