Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit (made4men)

Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit

287,25 kr
Percy Noblemans Face & Stubble Care Kit är framtaget speciellt för den moderna gentlemannen, som önskar en sund och välskött hud.
Bara 3 i lager

287,25 kr

Ordinarie pris 383 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ansikts-set för män

Önskar du förse din hud med den kärlek och omvårdnad den behöver, så är Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit säkerligen något för dig. Detta härliga set innehåller en face wash som rengör din hud, medan ansiktskrämen tillför massor av näring och mjukhet för ett välvårdat resultat.

Percy Nobleman Face & Stubble Care Kit är ett set med hudvård för den moderna gentlemannen, som ser till att hålla huden revitaliserad, omvårdad och välvårdad. Ett set som hjälper med att rengöra och fukta såväl hud som skäggstubb samtidigt som du får det att kännas uppfräschat.

Setet innehåller följande:

Percy Nobleman Face & Stubble Wash (75 ml)
Percy Nobleman Face & Stubble Wash är en ansiktsrengöring med naturliga rengöringsmedel, som avlägsnar smuts och orenheter från ansiktet. Utöver att rengöringen tvättar din skäggstubb, så mjukgör den även din skäggstubb. Därutöver lindrar den klåda och hudirritationer.

Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser (75 ml)
Percy Nobleman Face & Stubble Moisturiser är en kräm som rengör, fuktar och reparerar din hud medan den ger näring åt både kort och längre skäggstubb. Krämen har dessutom en anti-rynk funktion, så du kan undvika en del rynkor och fina linjer.

Percy Nobleman Ansiktsduk
Kom ihåg att alltid använda en ren duk i ansiktet och se till att rengöra den efter varje användning. Använd aldrig badlakanet du precis torkat hela kroppen med.

Användning
Applicera face wash i ansiktet och massera in. Skölj därefter av ditt skägg/ansikte i varmt vatten och torka skägget med en handduk. Avsluta med Moisturisern, för en välvårdad look. Du kan med fördel använda den morgon och kväll.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter