Proraso Luksus Gaveæske (made4men)

Proraso Lyxigt Presentset

613 kr
Detta härliga presentset från italienska Proraso innehåller alla produkter du behöver för att få en perfekt rakning.
Bara 1 i lager
613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Uppfriskande rakning från Proraso

Letar du efter helt rätt rakset? Då har du kommit helt rätt. Proraso Lyxigt Presentset innehåller alla produkter du behöver för att prova våtrakningens krafter.

Samtliga produkter är en del av den gröna serien Refresh, som innehåller eukalyptus och mentol och har en uppfriskande effekt på huden. Setet kommer i en fin metallask och är en säker hit som present eller som startkit till den som vill uppleva den perfekta rakningen.

Setet innehåller följande:

Proraso Rakborste (Boar)
Rakborsten är gjord med boar, som är naturligt hår. Borsten används till att löddra upp din rakkräm med, så du får ett så fluffigt och fylligt raklödder som möjligt.

Proraso Rakkräm (150 ml)
Proraso Rakkräm - Eucalyptus Oil & Menthol är en frisk och krämig rakkräm med glycerin. Krämen mjukgör skägget så din rakhyvel enkelt kan glida över huden och ge dig en ytterst tät rakning.

Proraso Preshave Cream (100 ml)
Denna Pre-Shave Cream är designad till att mjukgöra skägget innan rakning, så det ska gå mycket lättare än vanligt. Den är gjord på eukalyptusolja och har en frisk doft an mentol.

Proraso Aftershave Balm (100 ml)
Detta aftershave-balsam från Proraso ger dig en blixtsnabb lindring, utan användning av alkohol, som sätter punkt för din rakning. Berikad med eukalyptusolja och mentol som förser huden med fukt, rengör och tonar huden, så den ser förnyad och frisk ut.

Proraso Rakskål
Tryck ut lite av din rakkräm i skålen och använd rakborsten till att löddra upp krämen till ett härligt raklödder.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter