Remington MB6850 Vacuum Beard & Stubble Trimmer

Remington MB6850 Vacuum Beard & Stubble Trimmer

1 075 kr
Håll ditt skägg trimmat och välvårdat med Remingtons Vacuum Beard and Stubble Trimmer. Med en innovativ och praktisk design kan du uppnå stilen du eftersträvar.
1 075 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Perfekt skäggtrimmer till styling och för att fixa till kanterna

Remington MB6850 Vacuum Beard & Stubble Trimmer är designad i en fantastiskt innovativ samt praktisk design. Det detaljerade bladet ger dig möjlighet att styla och fixa kanterna med precision.

Remington MB6850 Vacuum Beard & Stubble Trimmer är byggd med en innovativ vakuumteknologi, som samlar upp oönskat hår så du undviker en röra efter rakningen.

Blad av rostfritt stål, som säkerställer maximal levnadstid
Med titan-belagda blad är du inte enbart säkrad en lång levnadstid på ditt trimmerblad. Bladen säkerställer även en precis trimning. Med en justerbar kam kan du få just den stilen du är ute efter. Trimmern kan användas trådlöst i 60 minuter. Och tack vara de starka litiumbatterierna, laddas den upp på full styrka på endast två timmar.

Remington MB6850 Vacuum Beard & Stubble Trimmer är även designad så du kan använda den med sladd. Det medföljer en smart förvaringsväska till trimmern, så du säkert kan ta med dig den när du är på språng eller ska ner till träningscentret.

  • Vakuumteknologi, som samlar upp till 95 % av det trimmade håret
  • Lätt att rengöra
  • Starkt bladhuvud, perfekt till detaljtrimning
  • Starkt litiumbatteri
  • Medföljer förvaringsväska
  • Justerbar kam (2-18 mm) med lock in mekanism
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter