Skäggschampo

Vill du också ha ett snyggare skägg? Många män underskattar hur viktigt det är att ha ett skägg som både ser hälsosamt ut, men också i själva verket är det.

Det kan snabbt bildas bakterier i skägget och det är därför viktigt att hålla det rent och fräscht. Skäggschampo är en av grejerna som kan göra ditt skägg snyggare än alla andras.

Läs mer om skäggschampo och skägg här
Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

Skägg för nybörjare

Om du precis har börjat odla skägg behöver du inte använda något skäggschampo. Det är först när du har fått lite längd på håret som du ska investera i ett bra schampo för att hålla ansiktshåret rent.

Vill du vara ännu mer ambitiös rekommenderar vi att du använder skäggolja för att få en riktigt snygg look med ett hälsosamt skägg. Det hjälper även till med att risken för irriterad hud och klåda minskar medan ditt skägg växer ut.

Nedan har vi försökt förklara olika typer av skägg och hur du ska göra för att vårda om det så bra som möjligt. Vi har även länkat de bästa blogginläggen vi har som bland annat handlar om hur du odlar ett snyggt skägg, samt en grym guide på hur du håller koll på skägget.

Fullt skägg - Långt

Det långa fulla skägget är den skäggtyp som kräver mest vård. Det tar en del tid att bygga upp ett snyggt, tätt och hälsosamt skägg och det ligger mycket jobb bakom det. Önskar du att hålla skägget sunt och fint rekommenderar vi att du använder dig av ett riktigt bra skäggschampo.

Du garanteras ett snyggt skägg som kommer vara mjukt och se extremt hälsosamt ut. Vi vill verkligen trycka på att skäggschampot från Beardsley är av extremt hög kvalitet till riktigt bra pris.

Fullt skägg - Kort

Det fulla skägget fast i kort längd är också en lång process. Det tar alltid tid att få ett fylligt och tätt skägg och det är viktigt att man ger den tiden ansiktshåret behöver.

För att slippa irritation, klåda, sved eller andra problem rekommenderar vi att du tvättar skägget regelbundet. Precis som ovanför kan vi rekommendera skäggschampot som vi nämnde ovan.

Mustasch

Det är en konst att ha en snygg mustasch. Det är många män som behåller sin mustasch när man odlar ut sitt skägg. Detta för att ge en mer komplett look, men man kan givetvis välja att raka bort det också om man inte är bekväm med hår på överläppen.

Precis som i fallen ovan är det också viktigt här att du använder dig av skäggschampo på mustaschen också. Detta för att allt hår ska vara hälsosamt och mjukt.

Riktigt många män med mustasch gillar att hålla det snyggt och fint. Genom att göra detta får du även en mer stilren look. För att hjälpa dig på traven med styling av mustaschen vill vi tipsa dig om att se vårt utbud av mustaschkammar. Detta kan verkligen hjälpa dig få till en snygg look.

Svårt att odla ansiktshår?

Ibland kan det vara svårt för män att låta håret på ansiktet växa ut. Man tycker man ser märklig ut för att man inte är van vid det och man ger upp efter ett tag. Det är många faktorer som spelar in när man vill odla ett helskägg - därför vill vi starkt rekommendera att du ser vår guide som är länkad här nedanför.