TABAC GENTLE MEN'S CARE MOISTURIZING CREAM

Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream (50 ml)

192 kr
Fuktighetskräm för män från Tabac Gentle Men's Care, som är bra till normal och torr hud.
Bara 2 i lager
192 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Fuktighetskräm för män

Är du på utkik efter en ansiktskräm som verkar fuktgivande utan att kännas fet, så är Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream utan tvekan något för dig. Denna näringsgivande kräm efterlämnar din hud med en fast och välvårdad finish, så du kan gå dagen till mötes med extra bra självförtroende.

Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream är en snabbabsorberande ansiktskräm, som verkar fuktgivande utan att efterlämna en oljig yta. Krämen innehåller aktiva ingredienser, som ökar hudens motståndskraft och hjälper med att regenerera.

Vårdande ingredienser
Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Gel är baserad på en oljefri formula, som inte verkar oljig på huden. Produkten har bland annat försetts med glycerin, som tillför massor av fukt och näring.

Dessutom innehåller formeln CELLACTIVE ™ -MEN, som effektivt påskyndar regenereringen av huden. Formeln har även en sorts anti-age effekt på huden, då den stannar av åldrandet.
Användning
Fördela passande mängd Moisturzing Cream på ren hud i ansiktet och på halsen, massera in krämen väl i huden genom cirkulära rörelser. Använd krämen både morgon och kväll för bästa resultat.

Innehåll
50 ml

Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter