Rakning

Om du letar efter den bästa utrustningen för din rakning så har du definitivt
kommit till rätt ställe. Made4men.se, har Nordens bredaste sortiment inom
rakning samt tillbehör för män och leder alla kända märken av klassisk rakning,
även kallad wet shaving, och naturligtvis de klassiska märken som Gillette
och Wilkinson - samt många fler.

Vi är säkra på att du kommer hitta det du söker efter på vår hemsida, då vi erbjuder över 1500 produkter bara för män.

Den perfekta rakningen

Är du i utkik efter nya och grymma verktyg att använda för din rakning? Då har du definitivt kommit till rätt plats! Vi har mer än 1500 produkter inom rakning och om vi får säga det själva, så tycker vi att vi är rätt duktiga på att förklara våra produkter samt beskriva hur du skall gå tillväga. Allt för att göra ditt beslut om vilka produkter du behöver för just dig.

Det är svårt att konkurrera med oss inom detta område, då vi har Nordens största utbud inom rakning. Detta gör att vi konstant försöker utvidga vårt sortiment och hämta hem nya varor för att kunna fortsätta ha denna position.

Önskar du att ha någon produkt utöver det vanliga som du inte finner i din lokala butik? Försöker du bli den nya Sweeney Todd? - eller söker du bara efter nya blad till din Gillette? Det spelar ingen roll vad du har för mål, vi vill bara göra det möjligt för dig att nå dem.

Tack vare vårt breda sortiment kan vi erbjuda dig en möjlighet att på bästa sätt nå dina mål med rakningen. Om det är mot förmodan någonting du inte hittar på vår hemsida som du jättegärna skulle vilja se i vårt utbud, så får du mer än gärna kontakta oss. Efter det kommer vi göra allt vi kan för att få hem det till dig.

Just nu har vi allt från rakknivar och shavetter till aftershave och skäggtrimmers. Om du redan vet vad du letar efter, använd sökfältet högst upp på sidan. Om du däremot är osäker på vad du behöver är du mer än välkommen till att utforska vår sida och se vårt sortiment av varor. Om du klickar på kategorin "rakning", kan du även se vilka produkter som är mest populära.

Vi på Made4men vill erbjuda dig en service utöver det vanliga. Därför kan du läsa Made4men Magazine, där du kan hitta inspiration samt information om exempelvis rakning och andra trender.

Det viktigaste för oss är helt enkelt att du finner precis det du behöver!

Raka dig med hjälp av kniv eller apparat?

Ska du välja rakkniv eller rakapparat? Det är en bra fråga.

En kniv kräver mycket tålamod och dessutom är det mer sannolikt att du skulle få röda knoppar av en rakkniv än en apparat. När du har fått ett stadigt grepp om hur du skall använda en rakkniv, kommer det vara ett perfekt val för dig som vill ha en extremt nära rakning.

Om du vill raka dig ofta rekommenderar vi att du använder en apparat. Du kan naturligtvis också använda en skäggtrimmer om du önskar att ha lite stubb exempelvis.

Allmänt om rakning

Det finns många goda tips och tricks om hur du ska få till en riktigt bra rakning. Det viktigaste är att du hittar vad som fungerar för exakt dig. Det som är bäst för din hud och skägg är att du hittar en fast rutin som hjälper dig att hålla dessa två ting snyggt och fräscht. Allt beror på hur mycket tid du vill spendera på att få till hur ditt skägg skall se ut. Vi har alternativ för alla olika typer av män.

Vi rekommenderar att du testar dig fram om vilket som fungerar för dig. Det är inte det lättaste, men du kan mer än gärna använda dig av våra tips om rakning.